Rådgiving og kompetanse

Hjelle Råd og Takst er eid og drevet av Jan Eldegard Hjelle. Jeg har jobbet mer enn 30 år i byggebransjen i Norge og internasjonalt samt har erfaring som byggeier og styremedlem i boligsameier. Jeg er utdannet sivilingeniør bygg med fagområde betong samt er utdannet bygningssakkyndig/takstmann med spesialområde skadetaksering av bygninger og skjønn samt naturskader. Jeg er medlem av Norsk Takst og selskapet er godkjent våtromsbedrift av Fagrådet for våtrom.

Gjennom de siste årene har jeg i samtaler med kollegaer i byggebransjen samt med boligsameier, sett at de mangler en hjelpefunksjon for å utvikle selskapet og drive boligselskapet på en god måte. Dette er bakgrunnen for at jeg etablerte Hjelle Råd og Takst i 2022.

Jeg tar ikke på meg flere oppgaver enn at jeg leverer på avtalt tid og gjør alltid en forventningsavklaring med oppdragsgiver

Jan Eldegard Hjelle
Jan Eldegard HjelleSivilingeniør
Njords vei 18, 1344 HASLUM
Epost: jan@raadogtakst.no
Mobil: +47 911 79 109

Org nr 929 577 833 mva

  • For bedrifter

    Hjelle råd og takst bistår bedrifter med systematisk arbeid rundt oppgaver som ligger på siden av normal drift.

  • For boligeiere

    Hjelle råd og takst tilfører kompetanse for at boligeier eller styret skal ha oversikt over bygningenes tilstand og etablere planer.

  • Taksering

    Når en eiendom får skade, er det viktig å sikre et profesjonelt grunnlag for erstatningen. Hjelle råd og takst har spesiell kompetanse på dette feltet.